Formulari d'inscripcions

Cursa: 8a Cursa Entre Vinyes Tomàs Cusiné

22 d'octubre de 2023 a les 9.30h. El Vilosell

Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
Dades de la prova
Altres Dades
*
*
Només contesta si ets menor de 18 anys per què no rebràs l'ampolla de vi.
*
És obligatori seleccionar el producte de la samarreta en la part inferior del formulari. L'obsequi oficial és una ampolla de vi del Celler Tomàs Cusiné.
*
Has de comprar els tiquets en els productes de la part inferior del formulari. Tota la recaptació va destinada a la Fundació Catalana de Lupus.
*

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Associació Esportiva EKKE Lleida CIF : G-25608670. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificacio i inscripcions pertinents. Aquestes dades podran ser transmeses a les empreses patrocinadores per un ús comercial. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a ae.ekkelleida@gmail.com
Enviant aquest formulari accepteu el reglament de la cursa.