Formulari d'inscripcions

Cursa: Trail Montpedró 32k

Col·labora amb l'associacio AECC en la lluita contra el càncer.

Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dades de la prova
*
Altres Dades
És important que escullis l'opció més adequada.
*
Només es garanteix la talla de la samarreta i l'entrega de la mateixa el dia de la cursa, a les inscripcions formalitzades abans del 31 de març.
*
*
Familiar o amic
*
Al recollir el dorsal s'haurà de mostrar la targeta federativa, en cas contrari s'abonaran els 3€ el mateix dia. Si no ho estàs, has de seleccionar el suplement per NO FEDERATS.
Documents adjunts
Talla samarreta Montpedro Trail.jpg

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de Associació Esportiva EKKE Lleida CIF : G-25608670. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació negocial i informar-lo dels nostres serveis. Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificacio i inscripcions pertinents. Aquestes dades podran ser transmeses a les empreses patrocinadores per un ús comercial. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es
Enviant aquest formulari accepteu el reglament de la cursa.